Hei

Håper alle fremdeles er friske og raske.

Vi har i dag besluttet å utsette oppstart av øvelse med fysisk fremmøte en uke. Alle kjenner jo situasjonen som har vært i kommunen i det siste, og skolene holder fremdeles «Mørkerødt» nivå i kommunen. Det er sagt at man nå kan åpne for fritidsaktiviteter for barn og unge under 20 år, men bl.a. skolene kan ikke låne bort lokalene.

Ellers takker jeg for innsatsen til de som hadde gruppeprøver på torsdag og lørdag. Det var litt ulik suksess med de ulike instrumentgruppene i forhold til hvordan ZOOM klipper lyden. Håper likevel at dette var nyttig, og at vi tar vare på det vi går gjennom på ZOOM til vi nå kan møtes igjen.

Vi gjennomfører derfor forhåpentligvis siste ZOOM-øvelse på en stund nå til torsdag 17:30 – 19:00:

Lars Christian Nordby is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Topic: My Meeting

Time: Feb 4, 2021 17:30 Oslo

Se link til Zoom møte i mail

Med vennlig hilsen

Lars Christian Nordby