Hei

Håper dere alle har hatt en flott sommer, og at dere er friske og raske. Ser dere har lagt ut mange flotter bilder på Facebook fra nesten hele landet vårt.

1                    Torsdag 20. august starter vi opp igjen.

 Oppmøte i kirken, spilleklare 16:30. – 19:00

Det gjelder fortsatt regler om smittevern, selv om ungdom under 20 år er fritatt for avstandskravet, er det lurt å fremdeles unngå kontakt. Korpsledere har med håndsprit, og vi følger oppså godt som mulig. Hvis du er syk skal du ikke komme på øvelse.

https://www.musikk.no/nmr/om-oss/medlemsorganisasjoner/ressurser-for-medlemmer/veileder-smittevern-for-musikkovelser

 

2                    Årsfest (usikker dato)

Velkommen til et av årets høydepunkt. Det blir konsert, utdeling av stjerner og hederstegn.

Musikantene møter i kirken – Spilleklare kl 17:00

Konserten starter kl 18:00

Antrekk: Uniform, uten lue og veske.

Her er det også viktig å følge smittevernreglene. Vi vil sende ut informasjon om hvordan dette skal gjøres før konserten. Fremdeles er det max 200 publikum på arrangementer, og 1 meter avstand.

3             Seminar 18 – 20. september

Vi har planlagt bortreiseseminar helgen 18-20 september til Fagernes. Vi har stor respekt for om det er skepsis til å reise bort denne helgen. Vi må også ta forbehold om at vi kan være på plassen som planlagt. Send meg gjerne en e-post dersom dere har innspill på dette. Alternativt blir det hjemmeseminar uten overnatting denne helgen.

 

4. Aktiviteter fremover

Aktivitetsplanen ligger på hjemesiden:  https://www.sofiemyrskolekorps.no/medlemmer/

Her finner du også kalender, samt kopi av alle informasjoner som sendes ut.

 

5. Sommertur 2021

Vi jobber med en flott tur for 2021. Det er en del usikkerhetsmomenter fremdeles, men økonomien ser ut til å gå bra for korpset. Styret har aktivt søkt støtte der det har vært utlyst, i tillegg har Nordre Follo kommune bidratt med en ekstra bevilgning til skolekorpsene. Dette samt ekstra vipps, og dugnadskampansjer gjør at vi kan drive korpset som normalt.

 

6. Nye medlemmer

Kjenner du noen som kjenner noen som har lyst til å spille med oss?

Presentasjonsvideo og påmeldingsskjema ligger på sidene våre:  https://www.sofiemyrskolekorps.no/vil-du-spille-med-oss/

Avslutningsvis vil jeg takke alle musikanter og foreldre for tålmodigheten i denne vanskelige tiden. Det kan fremdeles bli endringer på kort varsel, og planlagte ting kan bli avlyst eller flyttet.

Vi satser likevel på å være et av Norges beste korps til våren. Vi satser på DM og NM for fullt. Til høsten blir det konsert i kommunens andre storstue: Ski Rådhusteater, det blir julekonsert masse hyggelig.

Jeg gleder meg til å treffe dere alle sammen neste torsdag 

Med musikkhilsen

Lars Christian Nordby