Hei og vel overstått 17. mai.

Det er ikke helt lett om dagen, med nye beskjeder hele tiden, men vi prøver så godt vi kan å «normalisere» tilstanden.

1             Øvelser fremover

Nå til torsdag 28. mai blir det normal øvelse i kirken 16:30 – 18:30. Dette blir normalen frem til sommeren om det ikke skjer plutselige endringer. Minner om at det ikke blir servert mat på noen av øvelsene. Det er lurt om musikantene tar med egen vannflaske.

2             Rekruttering

Korpset ønsker seg nye medlemmer, og i år er det litt utfordrende med rekrutteringskonsert og vårt tradisjonelle opplegg. Korpset satser på å lage en rekrutteringsvideo, der vi presenterer korpset og de ulike instrumentene. I forbindelse med disse videoene trenger vi:

A             Frivillige som kan presentere sitt instrument, oppdraget er å spille en liten snutt ca 15-20 sekunder (selvvalgt, eller kan vi gi noter). Vi må da ha samtykke av foresatte, da denne videoen vil legges på Youtube, og fornavn vil bli publisert. Vi vil velge ut en person pr instrument.

B             Vi vil bruke videoklipp av hele korpset der ikke enkeltpersoner vil bli identifisert. Hvis det er noen som ønsker å reservere sitt barn mot dette, så gi meg beskjed.

Hvis dere kjenner noen som har lyst til å begynne i korpset, så be dem sende meg en e-post, Det vil også legges ut skjema og linker på korpsets hjemmeside.

3             Seminar

Helgen 13 – 14. juni er det satt opp seminar i forbindelse med NM. NM er avlyst, men vi har planlagt med sommerkonsert 21. juni som vi håper vi får gjennomført. Vi har evt et alternativ fredag 20. juni, så noe skal det nok bli. Seminaret er planlagt på Flåtestad skole, og vi holder på det så lenge.

4             Konsert

Som sagt planlegger vi en konsert i Kolben 21. juni. Vi vet enda ikke hvordan dette lar seg gjennomføre, men det kan hende at konserten må streames f eks på Facebook eller tilsvarende uten publikum i salen. Vi har også et alternativ fredag 20. Hold av begge dagene. Beskjeder kommer etter hvert som informasjon fra myndighetene foreligger.

5             Sommerkurs

NMF har avlyst sine sommerkurs for sommeren. Bjerkely-kurset er også avlyst. Vi lodder nå stemningen om et dagkurs i perioden 3. – 6. august i Nordre Follo. Kurset vil vare fra 10:00 – 16:00, og er åpent for ungdom 12 – 20 år. Kurset vil ledes av Idar Torskangerpoll, og vil bestå av øving i samspill, og innspilling av musikk. Fint om jeg kan få tilbakemelding om interesse. Det er i første omgang ikke en bindende påmelding, men for å se interessen. Vi kan pr nå ha inntil 50 elever.

Takk for tålmodigheten alle sammen, er mange beskjeder og mye som skjer om dagen. Fint også om alle er ekstra nøye med noter osv i disse dager, da vi forsøker å unngå å dele ut så mye.

Følg med på e-post og Facebook, da ting kan endre seg.

 

Med vennlig hilsen

Lars Christian Nordby