Hei alle sammen.

Nå har vel alle kommet seg gjennom de første dagene av en ny hverdag. Dette er en midlertidig situasjon, og vi skal tilbake til hverdagen igjen.

Sofiemyr skolekorps skal fortsatt være et av Norges beste skolekorps etter korona-pausen. Derfor er det fint om dere øver mye hjemme i pausen.

Vedlagt legger jeg et øveskjema som starter mandag. Dere går ett lodd PR 15 minutter øving. De tre som øver mest får premier, vi trekker i tillegg 5  stk som får premier.

I tillegg lager vi en liten øve-video konkurranse: De tre kuleste hjemmeøve-video som legges up på Facebook blir premiert. Du kan spille et kult stykke, kle deg ut, spille et rart sted, vær kreativ (uten å ødelegge instrument eller slå ut tenner).
Korpslederne er jury,

Premieutdeling når vi samles igjen.

Husk:
Vask hendene før og etter dere øver. Vask munnstykket med zalo og vann og tørk med papir etter hver øvelse. Saksofoner og klarinetter bruk lunkent vann. Messing og fløyte kan bruke varmt vann.

Hva skal vi øve på:
Noahs Ark er fremdeles NM stykket vårt. Øv på det, spesielt de partiene dere er usikre på.

Øv på lekser dere har fått fra kulturskolen som vanlig. Hvis dere ikke får annen beskjed, så går dere 2 sider videre hver uke 😊 trenger dere hjelp så si fra så kan vi avtale hjelp på FaceTime eller Skype.

Trond vil i tillegg komme ned vårrepertoaret, og vi vil sende ut noter elektronisk.

Hvis dere ikke har noe «kult» å øve på, eller trenger mer, send meg en e-post så skal jeg hjelpe til å finne noe som jeg scanner og sender dere.

Kulturskolen vil også komme med et tilbud etterhvert.

Hvis noen har problemer med å få Printet ut noter, ta kontakt, så skal vi hjelpe.

Trenger dere notestativ for hjemmeøving, send meg en e-post så skal jeg ta ut stativer fra kirken så vi kan kvittere ut. I tillegg tar jeg med fliser olje og fett slik at dette er tilgjengelig. Ta kontakt om dere trenger


Nå gleder jeg meg til å se de kuleste øvevideoene på Facebook. Samt å finne fine premier til dere. vis at dere et blandt Norges beste også i korona-pausen.

Så gleder jeg meg til å se dere igjen på øvelse igjen. Savnet dere alle på torsdagMed Virusfri musikkhilsen

Lars Christian Nordby
41412791