Hei dere.

 
Da gjennomførte vi en kort marsj-øvelse i regn på torsdag, selv om Hk ikke gikk for å beskytte intrumentene.
For en gjeng med godt humør selv om regnet flommet ned! Husk venstre bein først hvert skritt:)
 
 
Tirsdag 14.mai kl 17.30
 Felles marsjøvelse for alle korps i kommunen.  Oppmøte på parkeringsplassen ved Jernia, baksiden av sentrumsbygget, Kolbotn.  Varighet ca 30- 40 min. De kan da hentes utenfor Kolbens hovedinngang. Øvelsen er noe lengere for HK som skal spille noen sanger  på plassen også.
Bare JR 2 skal ha instrumenter. og noter i marsjhefte.
 
Torsdag 16.mai.  HK og Jr 2 skal spille for barnehagetog. Oppmøte ved Sofiemyr kirke kl 08.45. Avmarsj kl 09.00. Husk uniform,instrument, noter ( marsjhefte og klype).  De det gjelder må selv si ifra til skole ifht fravær. Enkel servering på Tømteveien bhg. Så går vi ned til Rognebærlia bhg. og spiller for dem ca. kl.11.00
Så man kan rekke å være tilbake på skolen ca 12.00, og evt ha SFO, for de det gjelder, etter dette.
 
Øvelse 16.mai: Marsj-øvelse kl 16.30.  Ellers vanlig øvelse på Fløysbonn kl 17.30 til 18.30. 
 
Selveste 17.mai- se vedlagt program
Vil bare bemerke at alle aspiranter og jr må bli hentet utenfor hovedinngangen til kolben når toget stopper der.
 
Øsli skole, konsert for aspirant og jr1.
Jeg regner med at foreldre til aspirantene vil være med da  de ikke har oppgaver på Sofiemyr skole samtidig. For Jr 1 kan det være noe som har vansker for å komme seg dit.  Send meg en beskjed så kan vi organisere en samkjøring fra klubbhuset på sofiemyr kl 13.25.
Det er få parkeringsplasser på Østli skole, lurt å parkere nede ved Myrvoll stasjon. Så beregn 5  min gange fra parkering til skolen.  Viktig at alle er der 13.45!
Vi er også helt avhengig av at alle foreldre som er der hjelper til med rigging av notestativ, og hjelper barna med å få frem instrumenter og noter. 
Olaug vil være korpslederansvarlig. Hun har et noe tett program da hun skal være på Sofiemyr igjen KL 15.00, -så her MÅ alle hjelp til med nedpakking etter konserten.
TAKK 🙂
 
Husk ellers oppgaver dere har blitt satt til!
 
En siste lille påminner: 
Kulturskolen har sendt ut mail ifht nytt registreringsystem. Husk fristen 1.juni for at dere skal beholde plassen til høsten.
 
 Da gleder vi oss til en hektisk uke., – uten regn:)