7425976666_4753399b4b_o (1).jpg
DSC04838.JPG
IMG_3960.JPG
SSK 1.JPG
seglem_antilopehornhovud.jpg

Program


SCROLL DOWN

Program


Lørdag 21. november samler vi hele Sofiemyrfamilien med venner og feirer oss selv hele dagen til ende med vår egen festival. Vi vil spesielt ønske alle tidligere musikanter og korpsforeldre hjertelig velkommen til en dag full av mimring, men også hvor nye minner skal skapes for en ny generasjon skolekorpsmusikanter.

Vi ønsker å vise fram alle gruppene i korpset og skape en arena hvor det også blir mye rom for sosialisering og mimring. I stedet for å lage en maraton-konsert har vi valgt å heller lage en festival. Det blir en rekke kortere konserter med gode pauser mellom slik at det blir rikelig med tid til samtaler, god mat og drikke.

Alt ligger til rette for en fantastisk feiring – som igjen vil skape nye minner.

 

PROGRAM

15:00 – Hovedkorpset

16:00 – Aspirant- og juniorkorps

17:00 – Solister og ensebler

18:00 – Veterankorpset

19:00 – Karl Seglem

7425976666_4753399b4b_o (1).jpg

Hovedkorpset


Hovedkorpset


Sofiemyr skolekorps har i mange år vært et av Norges beste skolekorps med en rekke seire i både Akershus- og Norgesmesterskap. 

De skal presentere et variert program verker fra Mozart til Torskangerpoll. Vi nevner også musikken fra Flåklypa og Valdresmarsjen, vi favner vidt og lover god stemning.

 

 

 

 

 

DSC04838.JPG

Junior- og aspirantkorpset


Junior- og aspirantkorpset


Dette er fremtiden vår. Sofiemyr skolekorps har lenge vært kjent for det høye nivået våre aspiranter og juniorer holder. Vi vet at det er viktig å satse på musikalsk kvalitet fra første tone. Dette setter også tonen for det sosiale. I denne gjengen legges grunnlaget både for fremtidens skolekorps, men også for mange vennskap som vil strekke seg langt forbi skolekorpsalder.

Junior- og aspirantkorpset skal presentere et program bestående av evergreens fra 50-60 og 70-tallet. Vi regner med at det fleste nynner med når vi spiller “See you later Aligator”, og “twist and shout”. Igjen lover vi god stemning.

Vårt SFO-prosjekt Alle kan blåse vil debutere på denne konserten – kun fem uker etter at de fikk utdelt instrumenter!

 

 

 

 

 

 

IMG_3960.JPG

Veterankorpset


Veterankorpset


Veterankorpset er sammensatt av tidligere musikanter fra Sofiemyr Skolekorps. Dette korpset skal spille ett musikkstykke fra hvert tiår i korpsets histore. En liten fortelling om korpsets historie med andre ord. Hundrevis av musikanter har gjennom 50 år gått i skolekorpset. Mange av disse spiller fortsatt i korps eller orkester. Dette borger for et godt veterankorps, og vi lover at dere også her kan glede dere.

Kanskje får dere en gammel skolekorpsfavorittlåt på konserten?

 

 

 

 

 

 

 

SSK 1.JPG

Solister og ensembler


Solister og ensembler


 

Solist og ensembleavdelingen er der hvor man kan vise seg frem utover samspillet i korpset, enten som solist eller sammen med noen få andre. Sofiemyr skolekorps har hatt veldig mange meget dyktige solister opp gjennom tidene. Det er utrolig viktig at man kan få en arena der man kan mestre og yte på egen hånd. Dette bygger trygghet og selvstendighet hos elevene. Gled dere til gode innslag i denne avdelingen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

seglem_antilopehornhovud.jpg

Karl Seglem


Karl Seglem


Selve rosinen i pølsa er festivalens hovedartist, Karl Seglem. Han har selv vokst opp i korps i Årdal i Sogn, og har gjennom mange år nå fremstått som en av våre fremste jazzmusikere. Karl og hans band spiller sammen med hovedkorpset. Det er Karls egen musikk som fremføres, vi lover musikk i verdensklasse og en konsertopplevelse utenom det vanlige.